"Absolute vakman die klantvriendelijk is en meedenkt naar gelang de situatie er om vraagt."

Aanbrengen Renovliesbehang en airless spuiten in Groningen

Geplaatst door Barry op 16 januari 2019
"Henk heeft tot volle tevredenheid ons nieuwbouwhuis behangen en geschilderd. Hij is gedreven, betrouwbaar en verstaat zijn vak."

Aanbrengen Renovliesbehang en schilderwerk. in Groningen

Geplaatst door Nienke op 12 januari 2019
"Henk en compagnon hebben keurig gewerkt. Vriendelijk en alles volgens afspraak. Duidelijke communicatie en snel antwoord op vragen."

Aanbrengen Renovliesbehang en sausen in Groningen

Geplaatst door Wouter op 24 december 2018
"Voor onze nieuwbouwwoning kozen wij voor renovliesbehang en kwamen via Google bij Henk Postma uit. De reviews op zijn site waren heel positief en dat kunnen wij alleen maar bevestigen. Het lastige aan nieuwbouw is, is dat de bouwer pas 3 weken van te voren aangeeft wanneer hij de woning gaat opleveren en daar is heel slecht op te plannen. Henk had in deze periode meerdere opdrachten, maar stelde zich heel flexibel op en zorgde er voor dat het schilderwerk af was, voordat de vloer er in kwam."

Aanbrengen Renovliesbehang en sausen in Groningen

Geplaatst door Bas en Marianne op 21 december 2018
"Op zijn verzoek en in goed overleg is Henk een paar dagen later begonnen. Desondanks was hij maar een dag later klaar dan gepland, door de snelheid waarmee er behangen en geschilderd werd. Ondanks de snelheid is er zeer netjes gewerkt en ziet het er mooi strak uit."

Aanbrengen Renovliesbehang en sausen in Groningen

Geplaatst door Sierk op 21 december 2018
"Henk Postma heeft in onze nieuwbouwwoning de wanden voorzien van renovlies en gesausd. Het is erg prettig om Henk in huis te hebben. Henk is een betrouwbare, harde en zeer nette werker. Afspraak is afspraak. Heldere communicatie, zowel vooraf bij het doornemen van de werkzaamheden, het uitzoeken van de materialen en kleuren, als tijdens de uitvoering. Alles is bespreekbaar en Henk geeft goed en deskundig advies. Hij is erg perfectionistisch qua afwerking en dat is te zien. De wanden zitten zeer strak in de renovlies, geen rollerbanen te zien en de kleuren (lambrisering in ons geval) zijn erg mooi geworden. Bij extra door ons gevraagd meerwerk ging door een misverstand een klein detail niet helemaal goed, maar dat heeft Henk heel adequaat en netjes opgelost. Kortom, een aanrader! "

Aanbrengen Renovliesbehang en sausen in Haren

Geplaatst door Jasper op 27 november 2018
"Henk heeft onze nieuwbouwwoning voorzien van renovlies behang en deze gesausd. Wij zijn erg tevreden met het vakwerk dat Henk geleverd heeft! Een nette, snelle en aardige vakman die wij zeker zouden aanraden."

Aanbrengen Renovliesbehang in Gorredijk

Geplaatst door Desiree op 20 oktober 2018
"Henk heeft in ons nieuwbouwhuis renovlies aangebracht en geschilderd + een fotobehang aangebracht. Vanwege een krappe planning moesten de vakmannen hier en daar wat om elkaar heen werken en Henk heeft hier uitstekend en flexibel op geacteerd. Daarnaast is Henk heel prettig in de omgang en heeft hij fantastisch werk geleverd! Wij bevelen hem van harte aan!"

Renovlies en fotobehang in Leeuwarden

Geplaatst door Marieke op 17 april 2018
"Henk is een echte vakman. Hij heeft verstand van zaken, denkt mee en werkt met militaire precisie. Het behang zit er bij ons superstrak op en is ook nog eens zeer mooi gesausd. Wij zijn erg blij met het resultaat en bevelen Henk dan ook van harte aan!"

Renovliesbehang en sausen in Oostwold (Gem Leek)

Geplaatst door Robert op 15 april 2018
"Al meerdere keren schilderwerkzaamheden door dit bedrijf uit laten voeren. Bedrijf komt afspraken na. Levert goede kwaliteit (vakwerk) en tevens goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Wanneer we contact opnemen met dit bedrijf hoeven we niet lang te wachten voordat de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Al met al een goed bedrijf, zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar."

Aanbrengen kleur op wand in Leeuwarden

Geplaatst door M. op 15 april 2018

Laat uw referentie achter