"Er is maar 1 woord wat op z'n plaats is: TOPWERK Onze ervaring met Henk Postma die samen met Albert Klaas Hietkamp onze woning onder handen hebben genomen is ronduit super te noemen. De beide heren hebben bij ons laten zien wat het vakmanschap van schilderen inhoudt. Met veel inzet en kennis hebben ze onze woning geschilderd en wat zijn we er blij mee! Henk en Albert Klaas zijn echte vakmensen en beschikken ook nog eens over een flinke dosis humor. Jongens bedankt en wij weten waar we de volgende afspraak maken hoor!"

Buitenschilderwerk woning in De Westereen

Geplaatst door Peter op 4 augustus 2019
"Super, aan iedereen aan te bevelen deze vakman. Henk heeft in onze nieuwbouw woning renovlies op de wanden geplakt en de wanden en plafond gespoten en één wand in een kleur gesausd. Alles super strak en heel netjes gewerkt, kortom een echt vakman die ik iedereen zal aanbevelen. "

Renovlies aangebracht en airless gespoten in Leeuwarden

Geplaatst door Robbie op 24 mei 2019
"Renovlies mooi aangebracht en netjes afgewerkt in gewenste kleur. Duidelijke communicatie, goede service, ook nadien!"

Aanbrengen Renovliesbehang en airless gespoten in Zuidhorn

Geplaatst door Suzanne op 3 maart 2019
"Henk Postma is een betrouwbare vakman! In twee dagen is mijn nieuwbouw appartement omgetoverd tot een paleisje. De muren zijn superstrak behangen en voorzien zijn van twee prachtige kleuren. Henk houdt zich aan de afspraken, werkt vakkundig en er is sprake van een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Kortom; een aanrader! "

Renovliesbehang en Airless spuiten in Groningen

Geplaatst door Aafke op 11 februari 2019
"Professioneel, vakkundig, betrouwbaar, snelheid van werken en leveren van topkwaliteit. Een beetje jammer dat door miscommunicatie er geen tijd was om het schilderwerk ook op te pakken. Het renovlies zag er echter bijzonder strak uit en we zijn zeer tevreden."

Aanbrengen renovlies en airless gespoten in Leeuwarden

Geplaatst door Rik op 3 februari 2019
"Absolute vakman die klantvriendelijk is en meedenkt naar gelang de situatie er om vraagt."

Aanbrengen Renovliesbehang en airless spuiten in Groningen

Geplaatst door Barry op 16 januari 2019
"Henk heeft tot volle tevredenheid ons nieuwbouwhuis behangen en geschilderd. Hij is gedreven, betrouwbaar en verstaat zijn vak."

Aanbrengen Renovliesbehang en schilderwerk. in Groningen

Geplaatst door Nienke op 12 januari 2019
"Henk en compagnon hebben keurig gewerkt. Vriendelijk en alles volgens afspraak. Duidelijke communicatie en snel antwoord op vragen."

Aanbrengen Renovliesbehang en sausen in Groningen

Geplaatst door Wouter op 24 december 2018
"Voor onze nieuwbouwwoning kozen wij voor renovliesbehang en kwamen via Google bij Henk Postma uit. De reviews op zijn site waren heel positief en dat kunnen wij alleen maar bevestigen. Het lastige aan nieuwbouw is, is dat de bouwer pas 3 weken van te voren aangeeft wanneer hij de woning gaat opleveren en daar is heel slecht op te plannen. Henk had in deze periode meerdere opdrachten, maar stelde zich heel flexibel op en zorgde er voor dat het schilderwerk af was, voordat de vloer er in kwam."

Aanbrengen Renovliesbehang en sausen in Groningen

Geplaatst door Bas en Marianne op 21 december 2018
"Op zijn verzoek en in goed overleg is Henk een paar dagen later begonnen. Desondanks was hij maar een dag later klaar dan gepland, door de snelheid waarmee er behangen en geschilderd werd. Ondanks de snelheid is er zeer netjes gewerkt en ziet het er mooi strak uit."

Aanbrengen Renovliesbehang en sausen in Groningen

Geplaatst door Sierk op 21 december 2018

Laat uw referentie achter