"Super, aan iedereen aan te bevelen deze vakman. Henk heeft in onze nieuwbouw woning renovlies op de wanden geplakt en de wanden en plafond gespoten en één wand in een kleur gesausd. Alles super strak en heel netjes gewerkt, kortom een echt vakman die ik iedereen zal aanbevelen. "

Renovlies aangebracht en airless gespoten in Leeuwarden

Geplaatst door Robbie op 24 mei 2019
"Renovlies mooi aangebracht en netjes afgewerkt in gewenste kleur. Duidelijke communicatie, goede service, ook nadien!"

Aanbrengen Renovliesbehang en airless gespoten in Zuidhorn

Geplaatst door Suzanne op 3 maart 2019
"Henk Postma is een betrouwbare vakman! In twee dagen is mijn nieuwbouw appartement omgetoverd tot een paleisje. De muren zijn superstrak behangen en voorzien zijn van twee prachtige kleuren. Henk houdt zich aan de afspraken, werkt vakkundig en er is sprake van een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Kortom; een aanrader! "

Renovliesbehang en Airless spuiten in Groningen

Geplaatst door Aafke op 11 februari 2019
"Professioneel, vakkundig, betrouwbaar, snelheid van werken en leveren van topkwaliteit. Een beetje jammer dat door miscommunicatie er geen tijd was om het schilderwerk ook op te pakken. Het renovlies zag er echter bijzonder strak uit en we zijn zeer tevreden."

Aanbrengen renovlies en airless gespoten in Leeuwarden

Geplaatst door Rik op 3 februari 2019
"Absolute vakman die klantvriendelijk is en meedenkt naar gelang de situatie er om vraagt."

Aanbrengen Renovliesbehang en airless spuiten in Groningen

Geplaatst door Barry op 16 januari 2019
"Henk heeft tot volle tevredenheid ons nieuwbouwhuis behangen en geschilderd. Hij is gedreven, betrouwbaar en verstaat zijn vak."

Aanbrengen Renovliesbehang en schilderwerk. in Groningen

Geplaatst door Nienke op 12 januari 2019
"Henk en compagnon hebben keurig gewerkt. Vriendelijk en alles volgens afspraak. Duidelijke communicatie en snel antwoord op vragen."

Aanbrengen Renovliesbehang en sausen in Groningen

Geplaatst door Wouter op 24 december 2018
"Voor onze nieuwbouwwoning kozen wij voor renovliesbehang en kwamen via Google bij Henk Postma uit. De reviews op zijn site waren heel positief en dat kunnen wij alleen maar bevestigen. Het lastige aan nieuwbouw is, is dat de bouwer pas 3 weken van te voren aangeeft wanneer hij de woning gaat opleveren en daar is heel slecht op te plannen. Henk had in deze periode meerdere opdrachten, maar stelde zich heel flexibel op en zorgde er voor dat het schilderwerk af was, voordat de vloer er in kwam."

Aanbrengen Renovliesbehang en sausen in Groningen

Geplaatst door Bas en Marianne op 21 december 2018
"Op zijn verzoek en in goed overleg is Henk een paar dagen later begonnen. Desondanks was hij maar een dag later klaar dan gepland, door de snelheid waarmee er behangen en geschilderd werd. Ondanks de snelheid is er zeer netjes gewerkt en ziet het er mooi strak uit."

Aanbrengen Renovliesbehang en sausen in Groningen

Geplaatst door Sierk op 21 december 2018
"Henk Postma heeft in onze nieuwbouwwoning de wanden voorzien van renovlies en gesausd. Het is erg prettig om Henk in huis te hebben. Henk is een betrouwbare, harde en zeer nette werker. Afspraak is afspraak. Heldere communicatie, zowel vooraf bij het doornemen van de werkzaamheden, het uitzoeken van de materialen en kleuren, als tijdens de uitvoering. Alles is bespreekbaar en Henk geeft goed en deskundig advies. Hij is erg perfectionistisch qua afwerking en dat is te zien. De wanden zitten zeer strak in de renovlies, geen rollerbanen te zien en de kleuren (lambrisering in ons geval) zijn erg mooi geworden. Bij extra door ons gevraagd meerwerk ging door een misverstand een klein detail niet helemaal goed, maar dat heeft Henk heel adequaat en netjes opgelost. Kortom, een aanrader! "

Aanbrengen Renovliesbehang en sausen in Haren

Geplaatst door Jasper op 27 november 2018

Laat uw referentie achter