"Vakkundig en zeer plezierig. Henk heeft onze nieuwbouwwoning vakkundig voorzien van renovlies behang welke hij vervolgens in de juiste RAL kleuren heeft gespoten. Resultaat is zeer strak en binnen het afgesproken tijdsvak gerealiseerd. Gedurende de klus zijn we enkele keren wezen kijken en we kunnen niet anders concluderen dan dat Henk zijn vak goed verstaat en erg netjes werkt. We raden Henk dus van harte aan."

Renovlies geplakt en airless gespoten in Leeuwarden

Geplaatst door Jorn. op 19 oktober 2020
"Afwerking door een echte vakman Henk zou eigenlijk op maandag beginnen, maar door verlate oplevering van onze zijde kon dat helaas pas op dinsdag. Toch heeft Henk ervoor gezorgd dat het werk op vrijdag klaar was, zonder dat dit ten koste is gegaan van de afwerking. Het renovlies/airless spuiten heeft namelijk tot een fantastisch resultaat geleid in onze nieuwbouwwoning. Dank voor de flexibiliteit en het vakmanschap!"

Renovlies behang plakken en Airless spuiten in Zuidhorn

Geplaatst door D. op 11 oktober 2020
"Henk is een schilder prettig in omgang en levert prima werk. Henk Postma en zijn collega Albert Hietkamp hebben bij ons het buiten schilderwerk gedaan. wat ons prima is bevallen. Serieuze mensen die het schildervak verstaan, Henk Postma gaat de volgende keer ook ons schilderwerk weer verzorgen."

Buitenschilderwerk in Buitenpost

Geplaatst door Tabe op 22 juni 2020
"Wederom Topwerk perfect tot in detail. In één woord topwerk, perfecte afwerking, ontzettend netjes en erg plezierig in de omgang."

Binnenschilderwerk in Noardburgum

Geplaatst door P op 11 mei 2020
"Deskundig, betrouwbaar. Wij zijn zeer tevreden over Henk. Renovlies zit keurig in onze nieuwbouwwoning. Henk denkt mee en zorgt dat het er netjes en vlot in komt. Wij bevelen Henk dan ook zeker aan."

Renovlies aangebracht in Drachten

Geplaatst door Monique op 15 april 2020
"Heldere communicatie en levert super net werk.  Henk heeft ons hele huis voorzien van renovliesbehang en gespoten in de door ons gekozen kleur. De kleur zit er strak en egaal op en alles is keurig afgewerkt. Verder is Henk prettig in de omgang en communiceert duidelijk vooraf en tijdens de klus."

Aanbrengen Renovliesbehang en in kleur gespoten. in Meerstad

Geplaatst door Femke op 9 april 2020
"Zeer mooi resultaat! Mijn hele nieuwbouwhuis door Henk laten behangen met renovlies behang en laten verven. Erg blij met het resultaat. Alles zeer strak en netjes."

Renovlies nieuwbouwhuis in Groningen

Geplaatst door R. op 5 april 2020
"We zijn gewoon heel tevreden met het resultaat! Henk Postma heeft de wanden van onze nieuwbouw appartement behangen met renovlies behang en geschilderd. Het resultaat is zoals wij het verwacht hadden gewoonweg verbluffend. Hij had eerder ons toenmalige woning ook gedaan en na bijna 8 jaar was het schilderwerk nog steeds goed. Als persoon is hij ook heel prettig, denkt met ons mee en heeft ondanks de vele aanpassingen (lees uitstel) van de opleverdatum van ons appartement toch kans gezien om tijd vrij te maken voor ons. Zeker ook een persoon aan wie wij de sleutel van ons huis zonder aarzeling durven te geven als wij zelf er niet bij kunnen zijn. Kortom, wij kunnen Henk Postma zeer zeker aanbevelen."

Wanden voorzien van renovlies en in kleur gespoten in Groningen

Geplaatst door R. Tjia op 24 maart 2020
"Mooi geworden! Henk werkt netjes en accuraat. We zijn superblij met het resultaat. Wij zouden Henk zeker aanraden!"

Aanbrengen Renovliesbehang en spuiten in diverse kleuren en het plakken van "gewoon" (foto) behang. in Heerenveen

Geplaatst door S. op 19 maart 2020
"

Vakspecialist met zeer hoge kwaliteit. Prettige samenwerking. Hoog kwalitatief werk. Nette werkomgeving. Snelle afhandeling. Ben zeer tevreden als klant en raad Henk Postma van harte aan.

"

Plakken en spuiten renovlies in Groningen

Geplaatst door Evert-jan op 28 februari 2020

Laat uw referentie achter