Renovlies & Glasweefselbehang

Actie! 

Schildersbedrijf Henk Postma geeft een flinke korting op het plakken en sausen/airless spuiten van Renovliesbehang of het plakken van Glasweefselbehang in het standaard motief.
Beiden afgewerkt in een lichte tint matte kleur muurverf (bijvoorbeeld Ral 9001, 9010 of 9016).
Het aanbrengen van donkere e/o afwijkende kleuren is tegen een geringe meerprijs uiteraard ook mogelijk.

De wanden worden standaard afgewerkt in een krijtmatte schrobvaste premium dispersie muurverf klasse 1.
Dit is de meest gekozen muurverf, licht reinigbaar met een perfect egale afwerking.
Er kan ook gekozen worden voor een matte afwasbare muurverf.
Deze muurverf is in praktisch opzicht zeer geschikt voor woningen of ruimtes waar intensief wordt geleefd, denk hierbij aan gezinnen met kleine kinderen e/o huisdieren zoals een hond.
Deze afwasbare muurverf is ten opzichte van de schrobvaste muurverf extreem goed reinigbaar, Vuil-, water- en vetafstotend, bestand tegen opglanzen, bestand tegen desinfecteringsmiddelen en is brandwerend.
Een combinatie van beide producten is uiteraard ook mogelijk!

De muurverven worden bij voorkeur airless gespoten, dit geeft een egaal en zeer strak resultaat!

De kosten voor de afwerking met de schrobvaste muurverf (meest gekozen)

De totaalprijs bedraagt €14,50- per m2 (all in) voor woningen van 2 jaar of ouder en €16,50- per m2 (all in) voor nieuwbouw woningen.

De kosten voor de afwerking met de afwasbare muurverf (extreem goed reinigbaar!)

De totaalprijs bedraagt €19,50 per m2 (all in) voor woningen van 2 jaar of ouder en €21,50- per m2 (all in) voor nieuwbouw woningen.
(all in) betekent: inclusief uitvoering, materiaal en Btw.

Het vooraf machinaal schuren van de wanden, het bijwerken van kleine beschadigingen/oneffenheden aan de wanden en het kitten van alle hoek en plafondnaden zit ook bij de prijs inbegrepen.

Deze actie geldt alleen voor het plakken vanaf c.a. 50 m2  en binnen een straal van c.a. 50 km vanuit Zwagerbosch. Langere afstanden (tot max 100 km) is geen bezwaar, wij vragen slechts enkel een geringe reis/brandstof vergoeding.

Belangrijke Actievoorwaarden!

*Behangklare en goed bereikbare wanden.

*De vertrekken dienen voor aanvang én tijdens de werkzaamheden ruim te zijn.

*Minimaal wandoppervlak 50 m2.

*Reisafstand tot c.a. 50 km.

Glasweefselbehang is in verschillende structuren en motieven verkrijgbaar.
Renovliesbehang heeft een gladde en strakke afwerking en wordt veelal toegepast ter bescherming van wanden. U behoudt daarmee wel de uitstraling van glad en strak stucwerk. Een groot voordeel t.o.v. stucwerk is dat er geen zichtbare scheurvorming ontstaat. Bovendien zijn de muren beter bestand tegen kleine ongelukjes. De basiskleur van het behang is neutraal, maar is uitstekend in ieder gewenste kleur muurverf af te werken.

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met Renovlies of Glasweefselbehang, maar dit valt toch vaak tegen.
Het verwerken van Renovlies of Glasweefselbehang is niet zomaar zelf “even” te doen, enige ervaring hierbij is wel vereist. Om teleurstelling en ergernis te voorkomen kunt u zo’n klus dan ook beter aan de vakman overlaten.
En… bedenk daarbij ook dat u dan “garantie” heeft op het geleverde werk!

Het eventueel afdekken van vloeren met stucloper zit niet bij de prijs inbegrepen, dit kan tegen een meerprijs van €2,00,- per m2 voor woningen van 2 jaar of ouder en €2,25- per m2 voor nieuwbouw woningen (incl. Btw en materiaal) uiteraard wel uitgevoerd worden.

Interesse? Vraag tijdig een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.