Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk is van groot belang voor het onderhoud van uw woning. Met goed onderhouden buitenschilderwerk kan uw woning zijn waarde behouden. Hiervoor moet uw buitenschilderwerk wel regelmatig bijgehouden worden. Het is aan te raden uw huis tenminste iedere 5 jaar bij te werken. Schilderwerk op het zuiden en westen zijn eerder aan onderhoud toe, dit komt door de invloed van zon en regen. Schilderwerk op het noorden en oosten heeft minder vaak aandacht nodig. Zodra het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoond, is het tijd om er wat aan te doen.

Wij maken persoonlijk met u een inventarisatie van de onderhoudstoestand van uw woning en maken aan de hand daarvan een duidelijk plan van aanpak. Onder het buitenschilderwerk verstaan wij het schilderen van deuren, kozijnen, ramen, dakkapellen en goten in allerlei systemen, het schilderen van houten gevels en elementen en het schoonmaken en schilderen van stenen, gestuukte gevels.

Samen met de verfleverancier en hun verftechnische adviseurs delen we ons vakmanschap voor het streven naar slimme oplossingen en een perfect eindresultaat voor zowel het binnen als het buitenschilderwerk!