Over ons

Schildersbedrijf Henk Postma is sinds 2007 gevestigd in Zwagerbosch. Als allround eenmansbedrijf heeft het ruime ervaring in diverse soorten binnen- en buitenschilderwerk.
Het bedrijf richt zich vooral op de particuliere sector. Hierbij zijn renovatie- en onderhoudschilderwerk de hoofdwerkzaamheden. Maar ook in de zakelijke sector en in de nieuwbouw worden door ons regelmatig schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Dokkum, Leeuwarden en Drachten maar ook worden er schilderwerkzaamheden uitgevoerd buiten de provincie zoals Groningen en Drenthe.

Schildersbedrijf Henk Postma gebruikt enkel kwaliteitsproducten als Sikkens, Einza en Wijzonol. Omdat het bedrijf achter zijn vakwerk en producten staat, wordt er op ieder schilderwerk garantie gegeven. Ook tijdens de avonduren of op zaterdag zijn wij graag bereid u een bezoek te brengen voor een vrijblijvend advies of offerte.

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en met een duidelijke prijs en behandelplan. Meerwerk wordt alleen in overleg gedaan, zodat u achteraf ook niet voor onaangename verassingen staat!