Renovlies & Glasweefselbehang

Actie! 

Schildersbedrijf Henk Postma geeft een flinke korting op het plakken en sausen van Glasweefselbehang in het standaard motief, of het plakken van Renovliesbehang. Beiden afgewerkt in een lichte matte schrobvaste kleur muurverf. (bijvoorbeeld Ral 9010 of Ral 9001)  Het aanbrengen van aanvullende extra kleuren is uiteraard mogelijk.

De totaalprijs voor deze actie bedraagt €13,00- per m2 (all in) voor woningen van 2 jaar of ouder en €14,50- per m2 (all in) voor nieuwbouw woningen. (all in) betekent: inclusief uitvoering, materiaal en Btw. Ook het vooraf schuren van de wanden en het kitten van hoek en plafondnaden zit bij de prijs inbegrepen.

Deze actie geld alleen voor het plakken vanaf c.a. 50 m2  en binnen een straal van c.a. 50 km vanuit Zwagerbosch. Langere afstanden (tot max 100 km) is geen bezwaar, wij vragen slechts enkel een geringe reis/brandstof vergoeding.

Actievoorwaarden!

*Behangklare en goed bereikbare wanden.

*De vertrekken dienen voor aanvang én tijdens de werkzaamheden ruim te zijn.

*Minimaal wandoppervlak 50 m2.

*Reisafstand tot 50 km.

Het eventueel afdekken van vloeren met stucloper zit niet bij de prijs inbegrepen, dit kan tegen een meerprijs van €1,95 per m2 voor woningen van 2 jaar of ouder en €2,25- per m2 voor nieuwbouw woningen (incl. Btw en materiaal) uiteraard wel uitgevoerd worden.

Glasweefselbehang is in verschillende structuren en motieven verkrijgbaar.
Renovlies behang heeft een gladde en strakke afwerking en wordt veelal toegepast ter bescherming van wanden. U behoudt daarmee wel de uitstraling van glad en strak stucwerk. Een groot voordeel t.o.v. stucwerk is dat er geen zichtbare scheurvorming ontstaat. Bovendien zijn de muren beter bestand tegen kleine ongelukjes. De basiskleur van het behang is neutraal, maar is uitstekend in ieder gewenste kleur muurverf af te werken.

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met Glasweefsel of Renovliesbehang, maar dit valt toch vaak tegen. 
Het verwerken van Glasweefsel of Renovliesbehang is niet zomaar zelf “even” te doen, enige ervaring hierbij is wel vereist. Om teleurstelling en ergernis te voorkomen kunt u zo’n klus dan ook beter aan de vakman overlaten. 
En… bedenk daarbij ook dat u dan “garantie” heeft op het geleverde werk! 

Interesse? Vraag tijdig een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.