"Henk is een professionele schilder die goed meedenkt en erg netjes werkt. Ondanks de tijdsdruk en last-minute wijzigingen van onze kant, heeft hij de klus op tijd geklaard."

Binnenschilderwerk in Sint Nyk

Geplaatst door Tony op 6 januari 2018
"Henk Postma heeft ons nieuwbouw woning behangen met renovlies en gesausd. De communicatie tussen Henk en ons als klant was prettig. Henk was/is op tijd, werkt netjes (neemt zijn eigen afval mee) komt zijn afspraken na en is duidelijk over de prijs d.m.v een offerte en opdrachtbevestiging. Zoek je een vakman? Dan heb je deze nu gevonden. Nogmaals dank voor het prachtige resultaat!"

Behang- en schilderwerk in Drachten

Geplaatst door van der Wiel op 4 december 2017
"Maakt duidelijke afspraken, komt ze ook na. Leverd vakwerk af. Ook erg tevreden over het op te vullen werk ivm oneffenheden. Daarna glasvezel erg strak er in en goed schilderwerk geleverd. Een echte aanrader, en zeker voor herhaling vatbaar."

Binnenschilderwerk in Damwâld

Geplaatst door Sietske op 7 november 2017
"Henk heeft ons goed geadviseerd met kleur. Is alle oneffenheden nagelopen en gaf eerlijk advies. Ons huis is keurig en grondig geschilderd. Het huis is, ondanks dat de schilderbeurt nog niet zo lang geleden gebeurd was, heel erg opgeknapt! Het was plezierig en gezellig om Henk bij ons aan het werk te hebben!"

Buitenschilderwerk in Burgum

Geplaatst door Miriam op 29 september 2017
"Henk heeft de buitenkant van onze woning weer netjes in de lak gezet; absoluut een vakman. Aardige vent ook!"

Schilderen woning in Jistrum

Geplaatst door M. Oudega op 31 augustus 2017
"Henk Postma heeft onze nieuwbouwwoning onlangs voorzien van renovliesbehang plus gesausd en de deurkozijnen strak in de lak gezet. Het resultaat is schitterend! Wij zijn dan ook zeer tevreden. Daarnaast is Henk flexibel, prettig in de communicatie en bovenal een echte vakman. Wij raden hem dan ook iedereen aan!"

Behang- en schilderwerk in Leeuwarden

Geplaatst door Marco Verkade op 18 mei 2017
"Het hele huis heeft Henk voorzien van renovlies behang en dit ook gesausd. We zijn erg blij met het strakke resultaat! Henk geeft eerlijk advies, gaat netjes te werk en de communicatie verloopt prettig. Erg tevreden!"

Renvovlies behang en sauzen in St. Annaparochie

Geplaatst door R de Vries op 2 november 2016
"Betrouwbare vakman die zijn afspraken nakomt. Denkt mee met oplossingen indien dat nodig is. Zal hier zeker in de toekomst vaker gebruik van maken."

Behangen in Damw?ld

Geplaatst door Edwin Vrieswijk op 26 oktober 2016
"Henk Postma heeft het houtwerk van onze 2-onder-1 kap woning en ook die van onze buren wederom netjes in de verf gezet. Henk is in alles heel zorgvuldig, zowel in zijn werk, het opruimen en in het nakomen van afspraken. Dit is de tweede keer dat Henk onze woning buitenom heeft geschilderd. Ook dit keer zijn we weer helemaal tevreden."

Schilderswerk woning buitenkant in De Westereen

Geplaatst door dijk op 26 september 2016
"Henk heeft onze gehele nieuwbouwwoning voorzien van renovliesbehang en heeft alle wanden gesaust. Daarnaast is onze dakkapel afgewerkt en zijn de trappen volledig geschilderd. Henk werkt heel erg secuur en strakker dan dit krijg je het niet; kortom, wij zijn zeer tevreden!!"

Nieuwbouwwoning renovlies in Goutum

Geplaatst door Bruinsma op 14 april 2016

Laat uw referentie achter